Termeni si conditii

CONDITII DE UTILIZARE

www.wasserkonig.com este un site care poate fi vizitat gratuit la adresa www.wasserkonig.com (Site-ul), in vederea oferirii de informatii generale publicului larg despre produsele: pompe de apa, hidrofoare, motopompe si vase expansiune, accesorii pompe, din gamele de produse Wasserkonig, Technik, precum si despre distribuitorii autorizati ai produselor etc.

Orice persoana decide in mod liber daca doreste sa viziteze Site-ul. Vizitarea Site-ului implica in mod automat si implicit acordul Vizitatorului pentru aceste conditii de utilizare. De asemenea, prin vizitarea Site-ului persoana in cauza accepta ca aceasta vizitare se face in conformitate cu legislatia romana aplicabila.
Minorii nu au dreptul de a accesa Site-ul, care este adresat in exclusivitate adultilor.

Prin accesarea acestui SITE nu se creaza relatii comerciale de vanzare a produselor. Site-ul are strict scop de prezentare si promovare. Produsele nu se pot comercializa pe Site, iar prezentarea pe Site nu este pentru comercializare directa catre clientul final. Daca sunteti interesat de un anumit produs aflat pe www.wasserkonig.com va rugam sa contactati cel mai apropiat distribuitor autorizat din zona dumneavostra (pe care îl puteti gasi în pagina noastra de Magazine).

Anumite informatii despre produse, ilustratii si imagini continute în acesta pagina de internet au fost introduse cu titlu de prezentare generala . www.wasserkonig.com  nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la exactitatea datelor si configuratiilor prezentate cu titlu exemplificativ pe Site. In vederea obtinerii de informatii exacte, trebuie sa contactati distribuitorii autorizati prezentati in sectiunea Magazine.

 

MODIFICAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE

Orice persoana care acceseaza, vizualizeaza sau viziteaza site-ul se obliga sa foloseasca Site-ul in stricta conformitate cu aceste conditii de utilizare, intr-o maniera corespunzatoare si numai in scopuri legale.

www.wasserkonig.com isi rezerva dreptul oricand sa completeze, schimbe, modifice sau sa stearga orice informatie de pe site, precum si oricare sau toti termenii si conditiile de utilizare, sau sa impuna noi conditii sau termeni de utilizare. Orice astfel de amendamente, schimbari, modificari, stergeri sau adaugari vor fi efective imediat prin afisarea pe Site. Orice vizitare a Site-ului de catre orice persoana dupa o astfel de modificare va constitui acceptarea de catre utilizator a acestor modificari.

www.wasserkonig.com isi rezerva dreptul oricand sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze vizitarea in parte sau in totalitate a Site-ului in orice moment, pentru orice motiv sau fara nici un motiv, si fara nicio notificare prealabila sau obligatie.

 

LIMITAREA RASPUNDERII

www.wasserkonig.com  nu garanteaza disponibilitatea imediata a Produselor.

Vizitatorul nu va avea nicio pretentie fata de www.wasserkonig,com, aceasta excludere aplicandu-se oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare, etc. Desi www.wasserkonig.com va face eforturile necesare pentru a asigura siguranta continutului, Vizitatorul ia la cunostinta faptul ca wasserkonig.com nu poate exercita controlul asupra securitatii continutului care trece prin Site si www.wasserkonig.com exclude orice obligatie de orice fel pentru transmiterea sau primirea de continuturi de incalcare de orice natura.

www.wasserkonig.com nu este raspunzatoare pentru nicio defaimare, ofensiva sau conduita ilegala a altor Vizitatori sau terte parti si al caror risc revine in totalitate Vizitatorului.  www.wasserkonig.com nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar din folosirea Site-ului sau posibilitatea de folosire a Site-ului.

www.wasserkonig.com nu este responsabila in niciun fel pentru actiunile Vizitatorilor sau tertelor parti si nu va fi raspunzatoare pentru niciun continut transmis, incarcat, descarcat, afisat sau creat de catre alti Vizitatori sau terte parti.

Vizitatorul accepta sa nu considere www.wasserkonig.com responsabil pentru si impotriva oricarei plangeri facuta de catre o terta persoana rezultand din folosirea internetului si a acestui Site de catre Vizitator si referitor la toate pierderile (fie directe, indirecte, ca o consecinta sau altfel), costuri, actiuni, proceduri, plangeri, daune, cheltuieli (inclusiv costuri si cheltuieli legale rezonabile), sau obligatii, suferite sau asumate direct ca o consecinta a incalcarii sau neobservarii de catre Vizitator a acestor termeni si conditii.

Vizitatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al Clientului.

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Acest SITE este detinut de catre SC PARTENER SRL

Sediu social: Calea Moinesti, nr.34, et.3, Pavilion Administrativ, Bacau, judetul Bacau
Cod Postal 600281
Tel: 0234/588.750
E-Mail: [email protected]
Cod Unic de Inregistrare: RO9026390
Nr. de înregistrare la Registrul Comertului: J04/1456/1996

Capital social: 1.119.940 RON

 

www.wasserkonig.com acorda gratuit dreptul de accesare si vizitare a SITE-ului sau oricarei persoane cu capacitate deplina de exercitiu care este interesata. SC PARTENER SRL detine toate drepturile de autor cu privire la textul, imaginile, fotografiile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe Site. Acestea nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri. Orice Vizitator se obliga sa nu modifice, publice, transmita, transfere, vanda, reproduca, distribuie, furnizeze, expuna, sau sa exploateze comercial in vreun fel orice continut sau sa incalce marcile WASSERKONIG si TECHNIK care sunt marci inregistrate.

www.wasserkonig,com  isi rezerva dreptul sa includa pe Site si sa transmita prin intermediul Site-ului informatii furnizate de catre Distribuitorii sai autorizati. Toate si orice declaratii, oferte, pareri sau alte informatii comunicate sau exprimate de catre Distribuitori si/sau parteneri ai SC PARTENER SRL sau terte persoane sunt acelea ale respectivilor autori si nu ale SC PARTENER SRL.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

www.wasserkonig.com va respecta legile romanesti in vigoare privind confidentialitatea datelor; nu va transmite datele personale ale utilizatorilor Site-ului catre terti si se obliga sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu utilizatorii sai..

SC PARTENER SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele de contact ale Vizitatorilor unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui Site, nu transmite adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui Site, fara acordul dvs.

Prin inscrierea in baza de date a www.wasserkonig.com, Vizitatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai www.wasserkonig.com: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care www.wasserkonig.com poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC PARTENER SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 18061.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este pentru informarea privind diferite activitati comerciale, de promovare a produselor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Vizitatorului.

Prin completarea datelor in formularul “Inregistrare Newsletter” Vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC PARTENER SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre www.wasserkonig.com, afiliatii si colaboratorii acestuia pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.wasserkonig.com, afiliatii si colaboratorii acestuia de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Vizitatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre www.wasserkonig.com atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin accesarea prezentelor “Termeni si Conditii” ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bacau, Calea Moinesti, nr. 34, et. 3, Pavilion Administrativ, cod postal 600281, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

De asemenea, www.wasserkonig.com poate furniza datele Vizitatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigur─âtori.

 

PUBLICITATE

Newsletterele www.wasserkonig.com sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de www.wasserkonig.com, fiind asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Vizitator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau apeland numarul de telefon: 0234/588750.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentele Termeni si Conditii.

 

MARCI INREGISTRATE

Denumirile de WASSERKONIG si TECHNIK si logo-urile WASSERKONIG si TECHNIK sunt denumiri si marci înregistrate. Utilizarea acestora necesita consimtamantul scris, expres si neechivoc al PARTENER SRL. Orice utilizare neautorizata a marcii va fi sanctionata conform legii.

 

JURISDICTIA

Vizitatorul este de acord ca orice litigiu legat de acest site este guvernat exclusiv de legea romana. Eventualele litigii aparute intre www.wasserkonig.com si Vizitatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bacau.

 

DATE DE CONTACT

Pentru orice aspecte legate de acest Site, Vizitatorii pot sa trimita un e-mail la adresa: E-Mail: [email protected] .

 

Social
Facebook