Istoric brand WASSERKONIG

2003 reprezinta anul de aparitie pe piata romaneasca a brandului Wasserkonig ca raspuns al cererii de produse care sa ofere un raport bun calitate/pret.

Wasserkonig a tintit segmentul mediu de consum, reusind sa propuna inca de la inceput produse fiabile, economice si performante la preturi accesibile in special pentru locuitorii din zonele cu o economie bazata pe lucrarile agricole, dar si pentru locuitorii din satele sau zonele limitrofe marilor orase unde retelele publice de apa potabila nu erau disponibile.

Inca din 2003, Wasserkonig propune o gama diversificata de produse pentru a satisface cerintele tuturor consumatorilor: pompe de apa (pompe de suprafata si pompe submersibile), hidrofoare si motopompe pentru alimentarea cu apa a locuintelor, a irigarii gradinilor sau pentru drenaj.

Prin dezvoltarea permanenta a gamei de produs, Wasserkonig a realizat:

 • detinerea unei cote de piata reprezentative pentru gama de pompe de apa si hidrofoare destinate segmentului casnic;
 • imbunatatirea permanenta a calitatii produselor, orientarea fiind pentru cresterea fiabilitatii produselor;
 • prezenta produsului la nivel national si nu numai;
 • recunoasterea si aprecierea brandului la nivel national si la nivelul retelei de distributie.

Sistemul nostru de distributie si promovare a fost astfel conceput incat sa se adapteze rapid cerintelor clientilor care au devenit principala noastra sursa de inspiratie si de motivatie pentru depasirea tintelor de performanta propuse.

Ascultand propunerile clientilor nostri si dorind sa venim in intampinarea nevoilor acestora, am adaugat treptat, in portofoliul nostru, tot mai multe produse din gama Premium. Primite foarte bine in piata, acestea au fost punctul de plecare in definirea a ceea ce astazi inseamna gama Wasserkonig Premium.

Gama Wasserkonig Premium a fost oficial lansata in anul 2013. Wasserkonig Premium inseamna pompe de gradina, pompe de suprafata, hidrofoare si pompe sumersibile pentru ape curate.

 

De ce Wasserkonig Premium?

 • produse Premium cu garantie extinsa (pana la 5 ani garantie, fata de media de 2 ani cat este garantia curenta in piata);
 • un foarte bun raport de pret / calitate, avand in vedere calitatea Premium a produselor din aceasta gama;
 • produse cu eficienta ridicata;
 • produse cu un consum de energie optimizat;
 • produse cu un design ergonomic si o utilizare cat mai simpla;
 • materiale constructive de calitate superioara;
 • fiabilitate ridicata in timp;
 • performante tehnice superioare gamei curente Wasserkonig;
 • finisaje de exceptie;
 • servicii de consiliere pentru identificarea corecta a produsului;
 • service in garantie si post-garantie.

Prin reteaua noastra de distributie bine consolidata acoperim o suprafata vasta pe teritoriul tarii iar pentru localizarea celui mai apropiat centru de vanzare Wasserkonig sau pentru informatii suplimentare privind produsele va rugam sa consultati lista de Magazine.

Putem spune ca Wasserkonig inseamna mai mult decat produs. Inseamna un mecanism complex de consiliere in alegerea celor mai bune solutii cu ajutorul echipei noastre de specialisti, produse care pun accent pe performanta si eficienta, servicii post-vanzare care aduc brandul Wasserkonig in topul preferintelor utilizatorilor de astfel de produse.

Drumul nostru nu se opreste, cu siguranta, aici. Impreuna cu partenerii nostri avem in plan dezvoltarea unor noi generatii de produse Premium care sa raspunda prompt provocarilor din teren. Noi materiale, tot mai rezistente si mai performante, sisteme de eficientizare a consumului sunt doar cateva din punctele de interes ale echipei noastre de dezvoltare.

Investitiile in dezvoltarea gamei de produse si interesul continuu pentru imbunatatirea calitatii produsului alaturi de extinderea, prin identificarea de noi clienti, pe plan intern si de noi piete pe plan international, ne confera posibilitatea asigurarii unui pret competitiv, la orice nivel de calitate oferit.

Wasserkonig este un brand bazat pe excelenta si dedicat solutionarii intr-un mod eficient a situatiilor critice privind alimentarea cu apa potabila, irigarea terenurilor agricole de dimensiuni mici si medii sau evacuarea apei din zone inundate.

Social
Facebook